Nieuws

Inschrijven verlengt tot 17 oktober 2018

1-okt-2018

Inschrijven verlengt tot 17 oktober 2018
Het bestuur van de kleindierenvereniging Nut & Sport te Haaksbergen heeft besloten de inschrijfduur te verlengen tot 17 oktober
De Jongdierendag 2017

23-sep-2017

De Jongdierendag 2017
In het zonovergoten Beckum is afgelopen zaterdag 23 september onze Jongdierendag gehouden. In de jaarvergadering hebben de leden van de vereniging het bestuur gevraagd om de jongdierendag op te waarderen om zo het gemis aan de pluimveetentoonstellingen van het afgelopen seizoen een beetje goed te maken. Als ik de geluiden om mij heen goed heb verstaan is dat ook inderdaad gelukt. In alle vroegte werden de kooien opgezet, de dieren om 11. ...

Evenementen

Nut en Sport 'uitje' 2018
Nut en Sport 'uitje' 2018

Beste Nut en Sportvrienden,

De feestcommissie van Nut en Sport nodigt je uit voor het uitje dat ook dit jaar weer zorgt voor veel gezelligheid!

Dit keer hebben wij gekozen voor een prachtige fietstocht met aansluitend een heerlijk buffetje en drankje. 

 

Kinderboerderijdag
Kinderboerderijdag

Op 5 juni 2011 is de jaarlijkse Kinderboerderijdag en het Schaapscheerdersfeest weer gehouden. Nut en Sport was aanwezig om het publiek te laten zien wat de vereniging allemaal doet.

Alvorens ze kunnen worden ingeschreven dienen Hoenders, Dwerghoenders, Sierduiven, Siervogels en Watervogels voorzien te worden van een voetring. De konijnen dienen te worden voorzien van een oormerk.

Het bestellen van de ringen en het laten tatoeëren van de konijnen is dan mogelijk nadat men een fokkerskaart van een van de eerdergenoemde bonden, afhankelijk van de diersoort, heeft ontvangen.

De aanvraag hiervan dient te gebeuren wanneer men zich aanmeld als lid bij de desbetreffende persoon of bij de secretaris.

Het bestellen van de ringen dient te gebeuren bij de ringencommissaris. H. te Lintelo Isaac Sweersstraat 17 Haaksbergen tel. 053-5725071 Het laten tatoeëren van de konijnen kan alleen op afspraak met de tatoeëerder: J. Semmekrot Nachtegaalstr. 156 Haaksbergen tel. 053-5721089.