Nieuws

Inschrijven verlengt tot 17 oktober 2018

1-okt-2018

Inschrijven verlengt tot 17 oktober 2018
Het bestuur van de kleindierenvereniging Nut & Sport te Haaksbergen heeft besloten de inschrijfduur te verlengen tot 17 oktober
De Jongdierendag 2017

23-sep-2017

De Jongdierendag 2017
In het zonovergoten Beckum is afgelopen zaterdag 23 september onze Jongdierendag gehouden. In de jaarvergadering hebben de leden van de vereniging het bestuur gevraagd om de jongdierendag op te waarderen om zo het gemis aan de pluimveetentoonstellingen van het afgelopen seizoen een beetje goed te maken. Als ik de geluiden om mij heen goed heb verstaan is dat ook inderdaad gelukt. In alle vroegte werden de kooien opgezet, de dieren om 11. ...

Sponsor

Evenementen

Nut en Sport 'uitje' 2018
Nut en Sport 'uitje' 2018

Beste Nut en Sportvrienden,

De feestcommissie van Nut en Sport nodigt je uit voor het uitje dat ook dit jaar weer zorgt voor veel gezelligheid!

Dit keer hebben wij gekozen voor een prachtige fietstocht met aansluitend een heerlijk buffetje en drankje. 

 

Kinderboerderijdag
Kinderboerderijdag

Op 5 juni 2011 is de jaarlijkse Kinderboerderijdag en het Schaapscheerdersfeest weer gehouden. Nut en Sport was aanwezig om het publiek te laten zien wat de vereniging allemaal doet.

Belangrijke mededeling!

 

Het bestuur van Nut en Sport te Haaksbergen brengt u op de hoogte van ons besluit onze open tentoonstelling, veelal gehouden in de maand januari, te verplaatsen naar de maand november. De reden van deze structurele verplaatsing ligt besloten in de dreiging van de vogelgriep virus waardoor wij al diverse jaren achtereen genoodzaakt waren de show af te gelasten. De maand januari is een kwetsbare maand omdat het midden in het vogeltrekseizoen ligt. Overheidsmaatregelen zij dan vaak van kracht om verspreiding van het virus en daarmee de vogelgriep te beperken. Het verbod op het showen van dieren is vaak één van de gekozen maatregelen. Het bestuur hoopt dat door het vervroegen van de open tentoonstelling in Haaksbergen af gelasten van de show tot het verleden behoort.

 

De eerste verplaatste show is gepland op 9, 10 en 11 november 2018. U wordt binnenkort geïnformeerd over de show middels het vraagprogramma. Wij nodigen u van harte uit wederom uw dieren bij ons in te schrijven en met elkaar de draad op te pakken en een mooie tentoonstelling te organiseren.

 

De inschrijving is gesloten!

 

Een vriendelijke groet, namens het bestuur van nut & sport Haaksbergen,

 

Roelof Wassens,

Secretaris Nut en Sport te Haaksbergen  

Show foto 1